Måndag: Oxjärpar med svampsås, gratinerade rotfrukter och tomatsallad.
Tisdag: Panerad rödspättta med pepparrotscréme, brynt broccoli & kokt potatis.
Onsdag: Baconlindad köttfärslimpa med rårörda lingon, gräddsky & potatispuré.
Torsdag: Honungsmarinerad majskycklingfilé med äppelmos, semitorkade tomater & råstekt potatis.
Fredag: BBQ glaserad fläskkarré serveras med fetaostsallad & klyftpotatis.
Veckans: Mixgrill på ryggbiff och lunchkorv serveras med bearnaisesås, rödvinssås & pommes frites.
Veckans Pasta: Krämig penne pasta med fläskfilé, svamp, tomat, vitlök, spenat & italiensk hård ost.
Hamburgare: 180g oxburgare med cheddarost, bbq sås, majonnäs, bacon, rödlök, sallad, tomat & pommes frites. 149 kr